TXtv je prepoznao i potrebe svojih korisnika islamske vjeroispovijesti te je programsku šemu obogatio za novi vjerski kanal Kur'an Hidajeh.
Kur'an Hidajeh je televizija koja promiče islamske vrijednosti i emituje cjelodnevno učenje Kur'ana, sa prevodom na bosanski jezik. Ovaj televizijski kanal dostupan je na više svjetskih jezika i emituje se u preko 100 zemalja svijeta, što je bilo dovoljno da i TXtv svojim korisnicima omogući uživanje u bogatom programskom sadržaju. Kur'an Hidajeh nalazi se na frekvenciji 554 MHz i dostupan je svim našim korisnicima.
Osim televizije Kur'an Hidajeh, Vašoj pažnji takođe preporučujemo i kanal TV 5 koji pruža širok dijapazon emisija vjerskog karaktera. Gledaocima se nudi vjerski program koji uređuje svaki aspekt života sa ciljem širenja istine i dobrote. Podsjećamo Vas da TV 5 takođe možete pratiti na frekvenciji 554 MHz.

Istine i laži

     Obavještavamo cijenjene korisnike da će doći do zatamnjenja emitovanja TV serije "Istine i laži" na kanalu PRVA TV i ostalim TV stanicama na kojima bude emitovana pomenuta serija, zbog zaštite autorskih prava. Radio-televizija Federacije Bosne i Hercegovine i Radio Televizija Republike Srpske ekskluzivni su vlasnici TV prava na emitiranje navedene TV serije na teritoriji BiH, čije emitiranje počinje 15.01.2018. godine u 21 h.

nickelodeon web

Dragi naši najmlađi i najslađi, TXtv za vas je pripremio veliko iznenađenje. Na našim novim dječijim kanalima možete pratiti nove hit crtiće. Naša programska šema obogaćena je sa još dva popularna kanala za vas a to su Nickelodeon i Nick Junior.

Na kanalima Nickelodeon i Nick Junior imate priliku s potpunim razumijevanjem pratiti avanture najomiljenijih dječjih junaka današnjice poput Spužve Boba Skockanog, Dore koja istražuje, Winx Cluba kao i Pingvina s Madagaskara, potom posebna epizoda serije True Jakson, te mnogi filmovi.
Ovi kanali se nalaze u osnovnom paketu na frekvenciji od 466 MHz. Potrebno je da izvršite ponovno programiranje svojih digitalnih prijemnika.

TXtv donosi obojeni svijet našim najmlađim gledaocima. Uživajte!

KLASIK 3

Poštovani korisnici,

Na Vaše i naše zadovoljstvo, ponovo smo proširili programsku šemu.

Ovoga puta vašoj pažnji preporučujemo KLASIK TV.

Programska orijentacija kanala jest emitiranje filmova i serija nastalih u regiji, kako u prošlosti, tako i recentnih naslova.

Klasik TV 24 sata dnevno emitira kultne filmove iz regije (ex-Yu), kao i serije, dokumentarce i crtiće. Tačnije sve ono što smo rado gledali nekad i što bismo rado gledali opet!

Kanal se nalazi na frekvenciji 442 MHz.Kanal je kodiran, te je za njegovo gledanje neophodna kartica za dekodiranje. Karticu za dekodiranje u okviru novogodišnje akcije možete dobiti gratis.

To nije sve-u narednom periodu očekujte nove dodatne kanale o čemu ćemo vas blagovremeno informisati putem sajta i društvenih mreža TXtv. Za sve dodatne informacije pozovite Kontakt centar na 081 920 000 ili svratite do naše najbliže poslovnice.

 

Poštovani korisnici,

Zbog prekida linka prema nadprovajderu smanjena je kvaliteta usluge interneta i mogući su prekidi iste. Naše ekipe rade na sanaciji problema, a očekuje se da će radovi potrajati do ranih jutarnjih sati.

Hvala na strpljenju i razumijevanju.

Praznični poklon paketići – Akcija od 15.12.2017.-15.01.2018. godine.

TXtv je i ove godine pripremio poklone iznenađenja za svoje nove i postojeće korisnike. Ukoliko niste do sada, dođite po svoj priključak kablovske televizije i uzmite na poklon svoju karticu za dekodiranje.

 Ako ste naš korisnik uzmite neki od najpovoljnijh paketa i kartica je vaša.

Neka jedna od Vaših novogodišnjih odluka bude i brži internet. Ako koristite naš paket TX Classic dobit ćete brzinu 15/1 Mbps, a ako ste korisnik TX Duo paketa dobijate brzinu 25/2 Mbps. Za istu cijenu isprobajte veću brzinu.

Prenesi broj , telefon je tvoj. Svi  korisnici koji prenesu svoj fiksni broj u našu mrežu kao poklon ih čeka telefonski aparat.

Više o našem darivanju pročitajte u nastavku.

GRATIS KARTICA ZA DEKODIRANJE - OTKRIJ SKRIVENE KANALE

AKCIJA 1 KARTICA

 

Akcija vrijedi i za nove i postojeće korisnike. Postojeći korisnici mogu dobiti karticu uz uslov:

- Prelazak  sa jeftinijeg na neki skuplji paket;

- Korisnici samo kablovske televizije uz obavezni najam resivera ili najam CA modula;

- Korisnici koji koriste uslugu i interneta i kablovske televizije uz potpisivanje ugovora za neki od paketa (objedinjavanje          usluga);

Korisnik dobija samo karticu gratis, ostaje obaveza najma/kupovine resivera ili CA modula, prema postojećem Cjenovniku i pravilima u zavisnosti od paketa u kojem se nalazi.

Kartica se dobija na revers, a ne plaća se aktivacija kartice 8,00KM sa PDV-om.

PLATIŠ STARU CIJENU DOBIJEŠ VEĆI INTERNET– NOVOGODIŠNJA ODLUKA: DUPLO BRŽI INTERNET

AKCIJA 2 INT

Akcija vrijedi i za nove i postojeće korisnike, koji imaju ili potpisuju ugovor za TX Classic ili TX Duo. Postojeći  korisnici TX Classic (7/1Mbps), odnosno TX Duo (15/1Mbps) paketa koji potpišu produženje ugovora za nova 24 mjeseca dobijaju brzinu TX Duo (15/1Mbps) odnosno TX Duo S (25/2Mbps) paketa u trajanju od 6 mjeseci.

Novi korisnici koji potpisuju ugovor za paket TX Classic ili TX Duo, po istom principu dobijaju na 6 mjeseci brzinu interneta prvog narednog paketa TX Duo, odnosno TX Duo S.

PRENESI BROJ U TXTV I DOBIJEŠ GRATIS TELEFONSKI APARAT – PRENESI BROJ I TELEFON JE TVOJ

AKCIJA 3 TELEFON

 

Akcija vrijedi samo za nove korisnike telefonije, bez obzira da li su već korisnici nekih drugih naših usluga. Uz prenos broja iz druge mreže i odabirom jednog od paketa usluga korisnik dobija na poklon telefonski aparat. Akcija ne vrijedi u slučaju potpisa ugovora samo za telefoniju van paketa usluga.

OSTALI USLOVI:

- Korisnik može iskoristiti pogodnosti samo jedne od akcija.

- Postojeći korisnici mogu iskoristiti ove akcije samo uz uslov da im je postojeći ugovor trajao minimalno 6 mjeseci.

5 PLUS ZA STRANICE

Na zahtjev mnogobrojnih korisnika TXtv kablovske televizije, našu programsku šemu obogatili smo novim televizijskim kanalom – Televizija 5.
Televizija TV 5 je vjerskog karaktera te je namijenjena gledateljima islamske vjeroispovijesti. Kao televizija za promociju univerzalnih, moralnih i kulturoloških vrijednosti, vrlo brzo je našla put do velikog broja gledalaca. U svojoj težnji da širi optimizam i pozitivnu energiju, doprinese prevenciji i suzbijanju društvenih devijacija i poroka, svakodnevno raste njeno prepoznavanje i gledanost.
Vjerujemo da će i naši korisnici vrlo brzo prepoznati kvalitet produkcije i samog sadržaja Televizije 5.
Obzirom da je kanal u našem sistemu u testnoj fazi mogući su povremeni prekidi u prijemu signala, pa vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Kanal se nalazi na frekvenciji 554 MHz. Potrebno je da izvršite ponovno programiranje svojih digitalnih prijemnika.

NOVI KANALI U PONUDI F
 
Programska šema TXtv–a ekskluzivno je osvježena sa nekoliko vodećih regionalnih TV kanala koji će zadovoljiti sve ukuse i uzraste! Najbolji televizijski sadržaj od sada možete da pratite na TV Prva, Prva Max, Prva World, O2 TV (B92), Srpskoj naučnoj televiziji i Happy Reality 1, dok će kanali Happy Reality 2 i TV Partizan biti u programskoj šemi tokom narednih dana.
 
Novi kanali se nalaze u osnovnom paketu, i nude širok izbor vrhunskog sadržaja, najbolji sportski i rijaliti program, dokumentarce, informativne emisije, kao i emisije obrazovnog i zabavnog karaktera.
 
Frekvencije na kojima se ovi TV kanali nalaze su sljedeće:
TV Prva – 410 Mhz
Prva Max – 410 Mhz
Prva World – 442 Mhz
O2 TV (B92) – 410 Mhz
Happy Parovi – 410 Mhz
Srpska naučna televizija – 434 Mhz
 

Ako se kanali ne pojave automatski, molimo da preskenirate vaš TV uređaj, a u slučaju bilo kakvih tehničkih problema, pozovite Tehničku podršku na 035 302 333.
 
To nije sve – u narednom periodu očekujte nove dodatne kanale, o čemu ćemo vas blagovremeno informisati putem sajta i društvenih mreža TXtv
Za sve dodatne informacije, pozovite Kontakt centar na 035 302 333 ili svratite do najbliže poslovnice TXtv–a.

Poštovani korisnici,

Radio-televizija Federacije Bosne i Hercegovine je vlasnik TV prava na emitiranje dramske serije "Čista ljubav" na teritoriji Bosne i Hercegovine, a čije emitovanje počinje 27.11.2017. godine u 18h i 15min. Pomenuta serija će se emitovati svaki radni dan od ponedjeljka do petka u terminu od 18h i 15min, dok će repriza biti na programu FTV-a od ponedjeljka do petka 12h i 15min.

Obavještavamo vas da ćemu u skladu sa navedenim zatamniti emitovanje dramske serije "Čista ljubav" na programu Prva TV.

Hvala na razumijevanju.

TXTV Tuzla obavještava svoje cijenjene korisnike da će u petak 20.10.2017 zbog izvođenja radova na raskrsnici u Par Selu od strane trećih lica doći do prekida signala kablovske televizije i interneta na području općina Živinice i Banovići.

Obzirom da firma koja izvodi radove ne može jasno precizirati vrijeme prekida ni mi ne možemo precizirati tačan period prekida. Očekujemo da će prekid u pružanju usluga trajati oko dva sata od momenta prekida.

Korisnicima zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

TXTV poslovnica Srebrenik obavještava svoje cijenjene korisnike sa područja općine Srebrenik da će se od četvrtka, 19.10.2017. nalaziti na novoj adresi, 21.Srebreničke brigade bb, preko puta pošte Srebrenik.

Zbog preseljenja poslovnice na novu lokaciju u Srebreniku desit će se prekidi signala kablovske televizije i interneta u srijedu (18.10.2017.godine) od 01:00 h do ranih jutarnjih sati.

Korisnicima se zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

TXTV Vaša kablovska televizija

Go to top