Još brže, sigurnije, stabilnije uz optički internet

optica

 

Prateći savremene trendove u tehnologiji, TXTV doo Tuzla prva je u Federaciji BiH koja na tržište uvodi širokopojasni pristup internetu putem optičkih vlakana za fizička lica, omogućujući korisnicima surfanje brzinom i do 200/100 Mbps.

Do nedavno internet pristup putem optičkih vlakana koristio se samo za povezivanje geografski udaljenih lokacija, te je bio privilegija samo pravnih subjekata, a danas ovu mogućnost imaju i naši rezidencijalni korisnici. 

Optika do kuće (fiber to the home) je osnov za telekomunikacione servise nove generacije. Riječ je o najsavremenijem obliku superbrzog prenosa podataka.

Od svih tehnologija za prenos podataka, internet putem optičke mreže je višestruko najbolji, te obezbjeđuje velike brzine, mogućnost prenosa velike količine informacija, kao i visok stepen pouzdanosti u radu.

Više...
 
Novo u ponudi !!!

 
Promjena cjenovnika

Obavještavamo korisnike da smo pokrenuli proceduru za promjenu cjenovnika naših usluga. Novi cjenovnik stupa na snagu 21.9.2014. godine, a isti možete pogledati na sljedećem linku: Cjenovnik

 
NOVO!!! Proširenje digitalne programske šeme

Ponuda dječijih kanala digitalne programske šeme obogaćena je sa još jednim kanalom – Hayatovci.
Hayatovce možete pronaći na frekvenciji 466 MHz.
Hayatovci je prvi bh. dječiji kanal  namijenjen onima koji vas svaki dan čine sretnim, izmame vam osmijeh na lice i daruju vam čistu i iskrenu ljubav – vašoj djeci.
Samo pozitivna energija, smijeh i zabava učinit će da vaši najmlađi zavole crtane filmove uz koje ste i vi odrasli.
Na Hayatovcima će vaši mališani moći da prate pored najpopularnijeg istoimenog serijala prepunog edukativnih sadržaja i najpopularnije predstave za djecu, mjuzikle, dječije lutkarske predstave, te brojne animirane crtane filomove kao što su: „Tom & Jerry“, „Monster High“, „TakaT, the Dog“, „Uvrnuti čupavci“, „Vragolasti Denis“, „Mia i ja“, „Lalaloopsy“ i drugi.

Pridružite se šarenom svijetu ljubavi i sreće. Hayatovci je svijet baš za vas.

 
BHT HD potpuno besplatno!!!

I ovaj put smo se potrudili da vam obezbijedimo potpuni užitak uz Vaš TV prijemnik. Od danas potpuno BESPLATNO možete gledati i BHT u HD rezoluciji

BHT HD možete pronaći na frekvenciji 410 MHz. Ukoliko Vaš digitalni prijemnik ne radi automatsko ažuriranje kanala, potrebno je da izvršite ponovno programiranje digitalnog prijemnika (TV prijemnik ili DVB-C resiver). Trenutno se  na pomenutom kanalu može pratiti odbrojavanje do prve utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu.

 

Za pomoć oko programiranja digitalnih resivera pogledajte uputstvo na sljedećem linku.

 

 

 
Obavještenje
četvrtak, 20 Februar 2014 12:55

Saglasnost za reemitovanje programa b92 je ukinuta zbog čega smo morali prestati sa distribucijom pomenutog programskog sadržaja.

Podsjećemo korisnike da je digitalna programska šema proširena sa sljedećim kanalima: RTL 2 Hr, RTL Kockica, Fight Sports, Pink Western, Pink Classic, Pink Syle, Pink Grand 1, Pink Erotic 1, 2, 3 i 4. Potrebno je da svi korisnici digitalne TV ponovno programiraju svoje digitalne prijemnike.

Preporučujemo korisnicima analogne televizije da nabave DVB-C digitalni risiver, kako bi imali mogućnost da prate digitalnu programsku šemu koja sada sadrži preko 150 digitalnih kanala.

Za više informacija kontaktirajte nas na broj 035 302 333.

 
Novi Pink kanali u okviru Pink paketa
Petak, 07 Februar 2014 14:30
Uskoro u digitalnoj programskoj šemi će biti dostupni novi kanali u okviru Pink paketa. 
"Pink Western" je namijenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi.
"Pink Classic" je namijenjen ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Izbor je neiscrpan, pa ć‡e ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini. 
Oni koji drže do stila, koji prate modni svijet, dizajn, inovacije u tehničkom svijetu, uživaće u emisijama domać‡e i strane produkcije na kanalu "Pink Style".
Za starije od 18 godina u ponudi su četiri kanala erotskog sadržaja.
Takođe, biće pokrenut najpompezniji muzički kanal do sada, "Pink Grand". On ce svakodnevno emitovati više od šest sati sopstvene produkcije, dok ć‡e sve emisije biti zabavnog tipa i u duhu narodne muzike. Kanal Pink Grand ima sopstveni studio na Košutnjaku koji je nezavistan od postojećeg gdje se snimaju emisije Grand produkcije za TV Pink.
 
Dakle, ponuda Pink paketa će sadržavati ukupno 43 kanala, a do kraja ove godine očekuje se pokretanje još novih kanala.
 
<< Početak < Predhodna 1 2 3 Sljedeća > Kraj >>

 

 

network monitoring tool

 

 


KONTAKT TELEFON

 

302-333

 

 

Brojevi dežurnih službi su:

Dežurni - kablovska televizija 061 012 012
Dežurni - internet  061 013 013
Dežurni - Živinice 061 014 014
Dežurni - Srebrenik 061 015 015
Dežurni - Banovići 061 016 016
Dežurni - Kalesija 061 017 017
Dežurni - Lukavac 061 018 018
Dežurni - telefonska usluga 061 019 019

 

 

e-mail adrese:

internet@txtv.ba

kablovska@txtv.ba

telefon@txtv.ba

 

 

 

PREPORUČUJEMO:

 

Za gledaoce sa starim televizorima,

za gledanje digitalnih programa

kupite DVB C receiver

i otkrijte ljepotu digitalnog svijeta

 

INFORMACIJE 302-333

Svoje račune možete plaćati i na sljedećim naplatnim mjestima bez provizije :

TUZLA
 • Naselje Stupine B8, lamela 3, adresa Maka Dizdara broj 64. Radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda i petak od 8 do 16 sati
 • Poslovnica MOJA BANKA d.d.
 • Poslovnice UniCredit bank d.d.
 • Poslovnice Nove banke AD Banja Luka
GORNJA TUZLA
 • Dom kulture - radno vrijeme: petak od 9 do 17 sati
SREBRENIK
 • korzo, Trg Alije Izetbegovića bb - radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 9 do 12 sati i od 15 do 19 sati, subota od 10 do 16 sati
 • Poslovnica UniCredit bank - 21.Srebreničke brigade bb
ŽIVINICE
 • zgrada BKC-a - radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda, petak od 12 do 17 sati, subota od 9 do 12 sati
 • Poslovnica UniCredit bank d.d. - Ulica Oslobođenja bb 
KALESIJA
 • Poslovnica UniCredit bank d.d. - Trg Šehida bb
BANOVIĆI
 • Alije Izetbegović 41 - radno vrijeme: subota od 9 do 13 sati